Wie we zijn

Met onze ruime ervaring en expertise zijn wij een betrouwbare partner voor alle vraagstukken op het gebied van fondsenwerving, sponsoring, mecenaat en particuliere gevers en donateurs. Onze aanpak is persoonlijk, praktisch, doelgericht, op maat en vooral: duurzaam!

Weten wat ons team drijft en waar onze expertise ligt? Lees meer of neem contact met ons op.


Partner

Marischka Leenaers

Wat mij aanspreekt in ons vakgebied zijn de enthousiaste en gepassioneerde mensen, ieder voor zijn eigen onderwerp. Die passie zie je ook bij mensen die aan culturele en maatschappelijke doelen bijdragen. Die werelden bij elkaar brengen vind ik altijd heel inspirerend. >>> lees meer

marischka@lvwbfundraising.nl
06-29504163
Bekijk het LinkedIn profiel van Marischka


Partner

Fusien Verloop

 Het leuke aan het werken met non-profit organisaties vind ik dat iedereen zijn werk uit overtuiging doet en je iets kunt bijdragen aan de maatschappij. Daarnaast is het ontzettend boeiend om telkens weer in nieuwe organisaties te duiken en te ontdekken dat er voor alle organisaties en onderwerpen enthousiaste partners te vinden zijn die willen bijdragen aan hun succes. Het is mooi dat ik daar een positieve rol in kan spelen>>> lees meer

fusien@lvwbfundraising.nl
06-55864661
bekijk het LinkedIn profiel van Fusien


Adviseur

Brecht Janssen

Het is mijn drijfveer vooral om mijn kennis en expertise in te zetten voor meerdere maatschappelijk relevante organisaties in verschillende sectoren. Daarbij strategische vraagstukken op het gebied van fondsenwerving (in mijn ogen ‘relatiewerving’) doorgronden en organisaties helpen bij het duurzaam aantrekken van de voor hen relevante doelgroep, op de juiste manier, op het juiste moment. >>> lees meer

Brecht@lvwbfundraising.nl
06-55392518
Bekijk het LinkedIn-profiel van Brecht


Adviseur

Joyce Smeltink

Daadwerkelijk het verschil kunnen maken door impact te realiseren voor een betere en mooiere wereld. Dát is waar ik voor warm draai. Samen met mijn collega’s draag ik daar graag aan bij. >>> lees meer

joyce@lvwbfundraising.nl
06-14856115
Bekijk het LinkedIn-profiel van Joyce

 


Adviseur

Karel Greven

LVWB Fundraising - Karel

Mijn hart begint echt te kloppen van het werken voor en in organisaties die de publieke zaak willen dienen. Daarom ben ik ook actief betrokken als adviseur en toezichthouder bij een breed palet van organisaties. Mijn streven is altijd om bij te dragen aan het versterken van de connectie met, interactie tussen en transacties door doel- en publieksgroepen. En dat alles gericht op het aangaan van langdurige verbinding. >>> lees meer

karel@lvwbfundraising.nl
06-51391459
Bekijk het LinkedIn-profiel van Karel

 


Adviseur

Frankie Uyterlinde

LVWB Fundraising - Frankie

Wat ik leuk vind aan ons vakgebied is dat ik kan werken voor organisaties die een bijdrage leveren aan de maatschappij en waar ik persoonlijk affiniteit mee heb. Ook vind ik het fijn dat het werk afwisselend is, elke dag ziet er weer anders uit. Dat geldt net zo goed voor de organisaties en de mensen waar je mee in aanraking komt. Wat ze met elkaar en met mij gemeen hebben, is dat iedereen binnen deze sector werkt vanuit passie. >>> lees meer

frankie@lvwbfundraising.nl
06-39612461
Bekijk het LinkedIn-profiel van Frankie