Marischka Leenaers

Marischka Leenaers “Wat mij aanspreekt in ons vakgebied zijn de enthousiaste en gepassioneerde mensen, ieder voor zijn eigen onderwerp. Die passie zie je ook bij mensen die aan culturele en maatschappelijke doelen bijdragen. Die werelden bij elkaar brengen vind ik altijd heel inspirerend.” 

Na mijn rechtenstudie werkte ik ruim vijftien jaar in het bedrijfsleven in diverse communicatie- en sponsorfuncties, onder meer als hoofd corporate sponsoring bij Rabobank Nederland. In 2002 ben ik samen met Fusien Verloop dit bureau gestart, vanuit de overtuiging dat culturele en maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven elkaar veel te bieden hebben. Het werkgebied van ons bureau werd al in de beginjaren uitgebreid met vriendenkringen, grote particuliere giften en fondsen en alles wat erbij komt kijken om sponsoring en fondsenwerving tot een succes te maken.

Ik werk als interimmanager, adviseur en coach voor verschillende opdrachtgevers in de culturele sector, de zorg en de universitaire wereld. Daarnaast ben ik actief in verschillende netwerken in het bedrijfsleven en de culturele sector. Zo was ik tot 2023 lid van de Raad van Toezicht van IDFA en ben ik op dit moment lid van de Raad van Toezicht van de Lala Foundation en werk ik als vrijwillig expert voor Women on Wings, een organisatie die zich richt op banen voor vrouwen in India.

Neem contact met mij op via:
marischka@lvwbfundraising.nl
06-29504163
LinkedIn

Lees meer over ons team