Joyce Smeltink

“Daadwerkelijk het verschil kunnen maken door impact te realiseren voor een betere en mooiere wereld. Dát is waar ik voor warm draai. Samen met mijn collega’s draag ik daar graag aan bij.

Mijn loopbaan is begonnen in de profitsector, waaronder TUI Nederland en marketingbureau Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC). Vervolgens heb ik mij ruim tien jaar kunnen specialiseren als interimmanager / senior adviseur fondsenwerving bij (inter)nationale organisaties. Hoewel mijn focus hoofdzakelijk ligt bij de goede doelen-sector, ben ik daarnaast ook zijpaden ingeslagen in de cultuursector en heb diverse creatieve projecten mogen helpen met hun fondsenwerving. Sinds 2020 ben ik actief bij LVWB Fundraising. De goede doelen- en cultuursector hebben twee dingen gemeen: de wereld beter en mooier maken én ze hebben beiden te maken met schaarse middelen. Om de juiste middelen daarvoor te vinden maak ik de maatschappelijke – maar ook artistieke en economische – waarde helder voor de opdrachtgever. Daardoor kunnen er relevante duurzame verbindingen tot stand komen. Kansen en mogelijkheden worden daarmee ten volle benut.

Binnen de beweging Toekomst van Fondsenwerving draag ik als lid van het kernteam bij aan een donateurs-gerichte cultuur in de Nederlandse fondsenwervingssector. Daarnaast ben ik actief in de regio Arnhem-Nijmegen onder andere als bestuurslid van stichting SMAG, opgericht voor muzikale- en performing arts-projecten.

Neem contact met mij op via: 
joyce@lvwbfundraising.nl
06-14856115
LinkedIn

Lees meer over ons team