3-daagse training Nalatenschappen werven voor cultuur

LVWB Fundraising biedt samen met Legacy Futures een training aan om culturele organisaties te versterken in hun werving van nalatenschappen.

Start nieuwe training voorjaar 2025

Voorjaar 2025 start voor de 8e keer de driedaagse training Nalatenschappen Werven voor Cultuur. De kosten bedragen €1645,- per persoon, inclusief lunches, lesmateriaal, het Handboek Nalatenschappen Werven van Arjen van Ketel en een individueel coachingsgesprek.
De 3-daagse trainingsdagen zijn in 2025 op de woensdagen van 12 februari, 19 maart en 16 april te volgen.
Schrijf je vóór 15 november in en ontvang een korting van €100,- en betaal slechts €1545,- .

Meld je aan door een mail te sturen naar Marischka Leenaers (Marischka@lvwbfundraising.nl).

Marischka Leenaers van LVWB Fundraising: “Ons opleidingsprogramma is een goede mix van de huidige kennis en ervaring op het gebied van nalatenschappen in combinatie met een aanpak op maat die goed aansluit bij het aanbod en het publiek in culturele sector. We richten ons op culturele organisaties die aan het begin staan van nalatenschappenwerving, meer kennis van dit deelgebied willen opdoen en een passende aanpak voor nalatenschappen willen ontwikkelen.”

Arjen van Ketel van Legacy Futures: “We zien steeds meer vraag uit de cultuursector naar ondersteuning rond nalatenschappen. Dat is goed, er zijn veel mogelijkheden om de inkomsten uit nalatenschappen te laten groeien. Want de culturele sector heeft een zeer betrokken, vaak hoger opgeleid en relatief vermogend publiek en ook bijzondere mogelijkheden om contact te leggen.”

Meer informatie?

Neem contact op met Fusien Verloop (06-5586 4661 of Fusien@lvwbfundraising.nl) of Marischka Leenaers (06-2950 4163 of Marischka@lvwbfundraising.nl).