3-daagse training Nalatenschappen werven voor cultuur

LVWB Fundraising en Legacy Futures werken samen om de cultuursector te versterken in hun werving van nalatenschappen. Daarvoor zijn ze eind 2018 het ‘Initiatief Nalaten & Cultuur’ gestart, waarmee ze een platform bieden om kennis en ervaring te delen, onderzoek te doen en trainingen, coaching en advies aan te bieden. Afgelopen jaren hebben we diverse trainingen gegeven.

Start nieuwe training voorjaar 2024

Voorjaar 2024 start voor de 7e keer de driedaagse training Nalatenschappen Werven voor Cultuur. De kosten bedragen €1545,- per persoon, inclusief lunches, lesmateriaal, het Handboek Nalatenschappen Werven van Arjen van Ketel en een individueel coachingsgesprek.
De 3-daagse trainingsdagen zijn in 2024 op de woensdagen van 7 februari, 6 maart en 17 april te volgen. Begin 2025 start onze nieuwe training.

Meld je aan door een mail te sturen naar Marischka Leenaers (Marischka@lvwbfundraising.nl).

Marischka Leenaers van LVWB Fundraising: “Ons opleidingsprogramma is een goede mix van de huidige kennis en ervaring op het gebied van nalatenschappen in combinatie met een aanpak op maat die goed aansluit bij het aanbod en het publiek in culturele sector. We richten ons op culturele organisaties die aan het begin staan van nalatenschappenwerving en meer kennis van dit deelgebied willen opdoen en een aanpak voor nalatenschappen willen ontwikkelen.”

Arjen van Ketel van Legacy Futures: “LVWB Fundraising en Legacy Futures zien steeds meer vraag uit de cultuursector naar ondersteuning rond nalatenschappen. Dat is goed, er zijn veel mogelijkheden om de inkomsten uit nalatenschappen te laten groeien. Want de culturele sector heeft een zeer betrokken, vaak hoger opgeleid en relatief vermogend publiek en ook bijzondere mogelijkheden om contact te leggen.”

Meer informatie?

Neem contact op met Fusien Verloop (06-5586 4661 of Fusien@lvwbfundraising.nl) of Marischka Leenaers (06-2950 4163 of Marischka@lvwbfundraising.nl).