LVWB Update: Nalatenschappen werven voor culturele instellingen, 15 december van 16.00-17.00

Voor veel goede doelen zijn nalatenschappen een belangrijke en sterk groeiende bron van inkomsten. Culturele instellingen profiteren nog onvoldoende van deze ontwikkeling, terwijl hun betrokken achterban veel kansen biedt om deze manier van fondsenwerving te versterken. 

Daarom zijn wij samen met Arjen van Ketel Legacy Fundraising het Initiatief Nalaten & Cultuur gestart. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan het vergroten van het aantal nalatenschappen aan kunst en cultuur. Dat doen we door het delen van kennis en ervaring in trainingen, trajecten op maat en onderzoek. In 2021 starten we weer met een 3-daagse training Nalatenschappen Werven voor Cultuur, maar we kunnen je hierin ook op andere manieren coachen en adviseren.

Op 15 december organiseren we een online update over het werven van nalatenschappen voor culturele instellingen. Zou je willen starten met het werven van nalatenschappen en ben je benieuwd hoe nalatenschappenwerving past binnen jouw organisatie? Of wil je ervaringen uitwisselen? We gaan graag met je in gesprek! Naast LVWB Fundraising partners Marischka Leenaers en Fusien Verloop schuiven ook expert Arjen van Ketel en Yolande Zuijdgeest (Development & Relations, Residentie Orkest) aan.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar marischka@lvwbfundraising.nl. Je ontvangt ter bevestiging een mail met een link naar de zoomsessie op dinsdag 15 september van 16.00-17.00 uur. Om gesprekken en uitwisseling goed mogelijk te maken, is er een beperkt aantal plaatsen.