LVWB Lunchupdate 6: Fondsenwerving in coronatijd in Gelderland, 26 november 12.00-13.00

Corona treft ook culturele instellingen in Gelderland zwaar. Maar deze tijd biedt tegelijk hele goede kansen om met succes een beroep te doen op de omgeving om met (extra) bijdragen deze moeilijke tijd door te komen. En met zulk maatschappelijk draagvlak zijn lokale en andere overheden weer eerder geneigd om hun verantwoordelijkheid te nemen.

Dat ervaren wij als adviseurs en campagnebegeleiders al sinds het uitbreken van de crisis. Sindsdien organiseren we regelmatig de LVWB Lunchupdates: compacte sessies van maximaal 1 uur om online ervaringen te delen en ideeën en strategieën te genereren om extra middelen te werven in coronatijd.

Op donderdag 26 november van 12.00 – 13.00 uur verzorgt LVWB Fundraising weer een lunchupdate over fondsenwerving in coronatijd. Deze keer voor fondsenwervers van culturele instellingen in Gelderland, omdat we met een team van ervaren fondsenwervers vanuit Arnhem en Nijmegen werken aan uiteenlopende campagnes en zo nog iets herkenbaarder ervaringen kunnen uitwisselen.

Wil je ideeën opdoen of inbrengen hoe met succes extra fondsen te werven in coronatijd? Of ons team voor deze regio en wat wij doen vrijblijvend leren kennen? Meld je dan aan voor de LVWB Lunchupdate door een mailtje te sturen naar roos@lvwbfundraising.nl. Je ontvangt ter bevestiging een mail met een link naar de zoomsessie op donderdag 26 november van 12.00-13.00 uur. Er zijn maximaal 10 deelnemers, om goede gesprekken en uitwisseling mogelijk te maken.