LVWB Update: Nalatenschappen werven voor culturele instellingen, 10 februari van 16.00-17.00

Naar aanleiding van de geslaagde online update over nalatenschappen werven voor culturele instellingen op 15 december 2020, organiseren we op woensdag 10 februari van 16.00-17.00 uur weer een online bijeenkomst om verder te praten over dit onderwerp.

Ook voor culturele instellingen is nalatenschappenwerving een kansrijke manier om hun fondsenwerving te versterken. Wij zijn in 2018 met met Arjen van Ketel Legacy Fundraising het Initiatief Nalaten & Cultuur gestart, waarmee we door trainingen te geven en kennis en ervaringen uit te wisselen een bijdrage willen leveren aan het vergroten van het aantal nalatenschappen aan kunst en cultuur. In 2021 starten we weer met een 3-daagse training Nalatenschappen Werven voor Cultuur, maar we adviseren en coachen ook op andere manieren.

Wil je meer weten over nalatenschappen werven voor jouw culturele instelling? Haak dan vooral aan bij deze online update!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar marischka@lvwadvies.nl. Je ontvangt ter bevestiging een e-mail met een link naar de zoomsessie. Om gesprekken en uitwisseling goed mogelijk te maken, is er een beperkt aantal plaatsen.