Workshop “Hoe communiceer je over nalatenschappen?”

Steeds meer theaters besteden, met succes, aandacht aan de werving van nalatenschappen. Bezoekers en vrienden hebben vaak een warme band met ‘hun’ theater en nalaten aan een culturele instelling komt steeds vaker voor. De communicatie over dit onderwerp is voor veel theaters nog lastig: hoe breng je nalaten op een goede en passende manier onder de aandacht bij de doelgroep en welke middelen zet je daarvoor in?

Daarvoor organiseert de VSCD op maandag 26 september a.s. samen met LVWB Fundraising een interactieve workshop. Tijdens deze workshop besteden we aandacht aan het ontwikkelen van een beknopte brochure, informatie op de website, het organiseren van een bijeenkomst en nog veel meer.

Deelnemers krijgen desgewenst ook feedback op hun eigen communicatiemiddelen.

De workshop wordt gegeven door Fusien Verloop en Marischka Leenaers van LVWB Fundraising die ook de populaire 3-daagse training ‘Nalatenschappen werven voor Cultuur’ geven. Het programma start om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Aan het eind van de dag is er de mogelijkheid om na te praten tijdens de borrel. De locatie is: Het Klooster in Woerden.

Kosten
De kosten voor de workshop zijn €175,- (excl. btw) per persoon. Koffie, thee, andere dranken en de borrel zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan deze workshop? Wacht dan niet te lang er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zichzelf aanmelden door te mailen naar communicatie@vscd.nl.