LVWB Fundraising heeft een nieuwe collega: Merel Schrijvers

Per 1 januari 2023 sluit Merel Schrijvers zich aan bij het team van LVWB Fundraising. Zij heeft de afgelopen jaren gewerkt als onafhankelijk adviseur op het gebied van development en fondsenwerving voor veel verschillende organisaties in met name de culturele sector.  

Welkom bij het team, Merel!  

‘’Al vroeg wist ik dat ik een bijdrage wilde leveren aan de culturele sector. Na het behalen van mijn master Cultural Economics and Entrepreneurship werkte ik als fondsenwerver voor verschillende podiumkunstorganisaties, Teylers Museum en Centraal Museum en rondde de opleiding Leiderschap in Cultuur af. Daarna werkte ik als zelfstandig adviseur development en fondsenwerving.  

Het contact met anderen is mijn grootste inspiratiebron, daarom sluit ik mij nu met veel plezier aan bij LVWB Fundraising. Hier heb ik naast ontzettend warme collega’s ook de mogelijkheid om te leren en gebruik te maken van hun ervaring en expertise en vice versa. Samen staan we sterk en kunnen we nog meer impact maken met en voor onze opdrachtgevers.’’  

Benieuwd naar Merel? Lees hier meer over haar achtergrond en ervaring.