Fondsen en subsidies

Nederland kent een groot aantal subsidies en (vermogens)fondsen van particulieren, bedrijven of overheden die goede doelen, maatschappelijke en culturele projecten ondersteunen. Maar hoe en waar vind je passende vermogensfondsen en hoe maak je de meeste kans op de honorering van een aanvraag? Wij helpen graag bij het zoeken van passende fondsen en het opstellen van goede aanvragen en geven ook trainingen over dit onderwerp. Ook ondersteunen we regelmatig bij het aanvragen van subsidies bij het Rijk, provincies en gemeenten.

Voor meer informatie over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van het werven van fondsen? Download dan hier onze factsheet.

Alvast aan de slag met onze tips voor fondsaanvragen? Download ze hier!

Wil je persoonlijk advies over fondsaanvragen en subsidies?
Neem contact op met Sofie Bienert.

Lees meer over wat we voor jouw organisatie kunnen doen

 

 

“Het Balletorkest beschikt niet over de capaciteit om de fondsaanvragen te managen van begin tot eind. Roos bezit dit talent wel. Met haar pro-actieve houding ontzorgt ze ons daarin. En dat is voor mij als directeur van onschatbare waarde. Dat de werving daarnaast ook financieel een goed resultaat kent heeft me daarom niet verbaasd.”

Piet van Gennip, algemeen directeur het Balletorkest