Aan de slag als LVWB Trainee

Ben jij net afgestudeerd en gemotiveerd om in de fondsenwerving aan de slag te gaan?

  • Wil jij bijdragen aan een mooiere en betere maatschappij en het verschil kunnen maken?
  • Wil jij veelzijdig werk in de maatschappelijke of culturele sector of bij een goed doel?
  • Wil jij on the job opgeleid worden in een vakgebied met veel carrièrekansen?
  • Wil jij een betaald traineeship dat direct doorloopt in dienstverband?

Dan is het LVWB Fundraising Traineeship iets voor jou!

We bieden jaarlijks een kleine groep talentvolle trainees de kans om zich met onze intensieve begeleiding on the job en interne opleiding te ontwikkelen tot een goede fondsenwerver bij een culturele of maatschappelijke organisatie of een goed doel. Samen met ons en de opdrachtgever werk je aan een strategisch fondsenwervingsplan en/of zorg je voor de uitvoering hiervan. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak. Het uitgangspunt is dat je aan het einde van het traineeship actief blijft bij de opdrachtgever. Een goede start van je loopbaan! Ben jij onze nieuwe talentvolle LVWB Fundraising Trainee?

Traineeship vanaf begin 2024

We gaan begin 2024 van start met het werven van nieuwe kandidaten. We gaan in maart 2024 beginnen met een nieuwe groep trainees. De plaatsing bij een opdrachtgever
vindt vanaf maart 2024 plaats, afhankelijk van jouw wensen en die van de organisaties waar traineeplaatsen zijn. Je kunt je ook aanmelden als je op dat moment nog aan het afstuderen bent maar dit wel binnen een half jaar gaat doen. Je kunt dan al wel meedoen met de interne opleidingsdagen, maar plaatsing bij een opdrachtgever vindt dan later in 2024 plaats.

Meer informatie of solliciteren?

Je vindt alle informatie over het LVWB Traineeship hier.

Ben je benieuwd hoe het traineeship werkt in de praktijk? Stuur een mail met je vragen naar Veerle (veerle@lvwbfundraising.nl). Ze heeft zelf het traineeship afgerond en vertelt je er graag meer over.