Voor VSCD-leden

Samenwerking met de VSCD

We houden er erg van om voorstellingen en concerten te bezoeken en vinden het dan ook erg leuk dat we sinds 2019 als preferred supplier verbonden zijn aan de VSCD. We willen met onze kennis en ervaring graag een bijdrage leveren aan de bloei van deze sector. Daarvoor organiseren we regelmatig (online) masterclasses voor leden bijvoorbeeld over de do’s & dont’s bij de werving van Vrienden en kansen voor nalatenschappenwerving. Op deze pagina lees je meer over ons aanbod voor leden en onze ervaringen in de theatersector.

Speciaal voor VSCD-leden bieden wij 15% korting op onze reguliere adviestarieven en korting op ons trainingsaanbod.

Actueel aanbod

Nieuwe data voor de driedaagse training Nalaten aan Cultuur 2025 bekend

De succesvolle training Nalaten aan Cultuur gaat in februari 2025 weer van start. In drie dagen leer je alles over nalatenschappenwerving, maak je je eigen plan van aanpak en oefen je gesprekken met een trainingsacteur. De trainingsdata zijn 12 februari, 19 maart en 16 april 2025. De trainingen zullen in Utrecht worden gegeven. Meer informatie over de training vind je hier.  De reguliere prijs voor deze driedaagse is €1645,- en het early bird tarief voor inschrijving tot 15 november is €1545,-. VSCD leden krijgen €50,- extra korting en betalen dus slechts €1495,- als je je voor 15 november aanmeldt. Daarna geldt een tarief van €1545,-.

Zoek je een fondsenwerver?

Of een hoofd fondsenwerving of relatiemanager? Wij weten hoe lastig dit kan zijn in de huidige markt. Daarom bieden Only Human en LVWB Fundraising een nieuw programma: Fit for Fundraising. We zoeken, plaatsen en begeleiden senior en medior professionals met ervaring op het gebied van marketing, communicatie en relatiemanagement. Talenten met de juiste vaardigheden die de switch willen maken naar de non-profitsector en jouw organisatie verrijken met een frisse blik. Met onze jarenlange expertise vinden en begeleiden wij het talent dat jij zoekt en jouw organisatie helpt groeien: de juiste fit voor jouw organisatie. Om jouw nieuwe collega helemaal fit for the job te maken, zorgt LVWB Fundraising voor professionele coaching on the job en een zorgvuldige, efficiënte onboarding.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of download de folder

Kansen voor fondsenwerving benutten dankzij een betaalbare, talentvolle Trainee Fondsenwerving

Zie je kansen voor het aanboren van nieuwe of extra financieringsbronnen onder fondsen, bedrijven en particuliere gevers, maar het ontbreekt aan kennis en uitvoeringscapaciteit? Of wil je jouw bestaande werving intensiveren?

Een trainee van LVWB Fundraising biedt dé oplossing voor uw podium om structureel aandacht en menskracht beschikbaar te hebben. Onze trainees kunnen bijdragen aan het opzetten en verbeteren van een donateurs- of vriendenkring, uitvoeren van crowdfundingscampagnes, doen van fondsaanvragen of opbouwen van een businessclub. We hebben een aantal talentvolle trainees met hart voor de podiumkunsten klaarstaan om het vak in de praktijk bij jouw organisatie te leren. Zij krijgen een interne opleiding bij ons bureau en intensieve begeleiding on-the-job van een ervaren senior-adviseur. We helpen je indien nodig ook met het ontwikkelen van een plan van aanpak voor de fondsenwerving.  Uitgangspunt is dat de trainee na een half jaar tot een jaar, bij wederzijdse tevredenheid, als junior fondsenwerver in dienst kan treden bij jouw organisatie.

Hier lees je meer en staan voorbeelden van de circa 70 trainees die ons traineeprogramma volgen of inmiddels actief zijn als fondsenwerver bij diverse opdrachtgevers. Voor vragen kun je contact opnemen met Sofie Bienert, sofie@lvwbfundraising.nl / 06-14149014.