Voor VSCD-leden: Kennisbijeenkomst Fondsenwerving: Van je vrienden moet je het hebben!

Save the date: 27 september: Kennisbijeenkomst Fondsenwerving: Van je vrienden moet je het hebben! voor VSCD-leden door LVWB Fundraising

Speciaal voor VSCD-leden organiseert LVWB Fundraising een kennisbijeenkomst over vriendenwerving. In de interactieve kennisbijeenkomst van LVWB Fundraising gaan we uitgebreid in op vriendenwerving voor de korte en lange termijn. We staan stil bij de formulering van de ‘case of support’ oftewel: waarom is er geld nodig en wat heb ik vrienden of donateurs te bieden? Wat zijn de randvoorwaarden voor een succesvolle wervingsactie en welke acties werken? We geven veel praktijkvoorbeelden. Er zal ook aandacht zijn voor nalatenschappen, omdat dit voor de lange termijn een kansrijke aanpak is voor culturele organisaties. Het komt allemaal aan bod in tijdens de kennisbijeenkomst Van je vrienden moet je het hebben!

De kennisbijeenkomst is op 27 september 2021 in theater Aan de Slinger in Houten en wordt gegeven door Sofie Bienert en Marischka Leenaers. Voor meer informatie kijk op de website van de VSCD.