Nieuwsgierig naar wat we nu doen?

Veel van onze opdrachten gaan onverminderd door. Hier vind je een aantal voorbeelden: 

Vermogensfondsen

Voor diverse klanten zoals De Nieuwe Kerk, Sport Helpt en de Lindenberg bereiden we fondsaanvragen voor voor projecten die in het najaar en 2021 starten.

Sofie organiseert voor het RKD, Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis, een online training over het aanvragen bij vermogensfondsen.

Nalatenschappenwerving

Marischka en Fusien organiseren samen met Arjen van Ketel de 3-daagse training Nalatenschappen Werven voor Cultuur. Deze training start begin 2021 weer voor een groep senior fondsenwervers van verschillende culturele organisaties.

Relatiemanagement

We denken met diverse klanten, zoals Oerol, mee over hoe zij in deze tijden kunnen communiceren met hun donateurs en vrienden. Kunnen zij bijvoorbeeld eventueel om extra steun vragen, en zo ja, hoe?

Ook ondersteunen we organisaties op interim-basis en in deze tijd. Sofie heeft gewerkt als interim-relatiemanager bij het Nederlands Kamerkoor. Omdat de vacature in deze tijd lastig in te vullen bleek, nam zij de taken waar om te zorgen dat het relatiemanagement op orde bleef en de wervingsactiviteiten aangepast werden aan de mogelijkheden van deze tijd.