Voor VNPF-leden

Samenwerking met de VNPF

We houden er erg van om concerten en festivals te bezoeken en vinden het dan ook erg leuk dat we sinds 2020 als partner verbonden zijn aan de VNPF. We willen met onze kennis en ervaring graag een bijdrage leveren aan de bloei van deze sector. Daarvoor organiseren we  regelmatig (online) bijeenkomsten voor leden. Op deze pagina lees je meer over ons aanbod.

Speciaal voor VNPF-leden bieden wij 15% korting op onze reguliere adviestarieven en korting op ons trainingsaanbod.

Actueel aanbod

Training Nalatenschappen werven voor cultuur

Samen met Arjen van Ketel zijn wij het Initiatief Nalaten & Cultuur gestart en organiseren we regelmatig trainingen en workshops. De succesvolle driedaagse training Nalaten aan Cultuur wordt jaarlijks in het voorjaar georganiseerd. In drie intensieve dagen leer je alles over nalatenschappenwerving, maak je je eigen plan van aanpak en oefen je gesprekken met een trainingsacteur. 

De kosten voor VNPF-leden bedragen €1445,-. Dit is inclusief lunches, lesmateriaal, een individueel coachingsgesprek en het Handboek Nalatenschappen Werven van Arjen van Ketel.

Meer informatie over de training vind je hier. Als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in de volgende editie, neem dan contact op met  Marischka Leenaers, marischka@lvwbfundraising.nl / 06-29504163.

Congres Podia festivals en Evenementen: Business Case Fundraising Lab

Welk rendement kan fundraising jouw organisatie opleveren?

Er liggen veel kansen voor het werven van extra budget voor mooie activiteiten van jouw organisatie. Maar geld werven kost ook aandacht, tijd en soms geld. Dat is vaak een drempel voor veel poporganisaties. Hoeveel kost het je nou echt, in tijd en geld?

Als je onderstaand formulier invult, kun je direct daarna de sheets en de voorbeelden (begroting, urencalculatie en sjbloon) downloaden en zelf aan de slag!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webinar: kansen voor particuliere giften aan poppodia en het werven van fondsen door poppodia en -festivals

Onlangs organiseerden we een webinar met daarin een verslag van Frankie Uyterlinde, student Radboud Universiteit en junior-adviseur bij LVWB Fundraising. Zij heeft onder begeleiding van Prof. Dr. Helleke van den Braber een onderzoek gedaan naar de weerstanden en kansen rondom particuliere fondsenwerving voor poppodia en presenteerde de uitkomsten en aanbevelingen van haar onderzoek. Roos Ticheler, senior adviseur bij LVWB Fundraising, besprak de actuele mogelijkheden en kansen om aan te vragen bij fondsen.

Webinar gemist maar wel benieuwd? Je kunt hier de samenvatting van het onderzoek en de sheets van het webinar opvragen.

 

Tips en goede voorbeelden over nalaten aan cultuur

Lees dan hier het artikel dat we publiceerden naar aanleiding van ons onderzoek naar de manier waarop culturele instellingen hun website inzetten voor het informeren over en werven van nalatenschappen. In het artikel staan tips en goede voorbeelden van diverse culturele instellingen. 

 

Tips voor het werven van vrienden of donateurs

Download hier ons whitepaper met 10 tips voor het werven van vrienden of donateurs. Hierin lees je tien tips voor de werving van betrokken liefhebbers bij jouw podium of festival.

De tips downloaden? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier:

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.