Veerle van de Ven

“Wat mij aanspreekt in de fondsenwerving is dat ik dankzij mijn werkzaamheden non-profitorganisaties kan ondersteunen hun dromen te verwezenlijken. Deze organisaties zijn zeer gedreven en werken met veel passie aan hun missie. Om voor hen wervingsplannen te mogen uitwerken en uitvoeren om hun ambities werkelijkheid te laten worden geeft veel energie. Ik vind het een mooie uitdaging en dankbaar werk.” 

Na mijn bachelor Kunstgeschiedenis studeerde ik in 2020 af aan de masteropleiding Kunstbeleid en kunstbedrijf aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens mijn master liep ik onder andere stage bij het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland waar ik onderzoek deed naar de aanvragen uit de popcultuur. Ik merkte dat er veel mooie plannen zijn, maar dat aanvragen schrijven een vak apart is. Om hier meer over te weten en leren begon ik in 2021 als trainee bij LVWB en inmiddels ben ik er werkzaam als junior adviseur. Ik werk voor verschillende organisaties, waaronder de Gratis Testament Maand, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en het Rosa Spier Huis. Ik houd me onder andere bezig met het schrijven van projectplannen, indienen van fondsaanvragen en opzetten van (vrienden)campagnes. Het is mijn drijfveer om gedreven non-profitorganisaties te ondersteunen, zodat zij hun dromen kunnen realiseren. 

Neem contact met mij op via:
veerle@lvwbfundraising.nl
06-37442577 
LinkedIn

Lees meer over ons team