Noor van der Veen

Tijdens mijn research master Geschiedenis ben ik altijd op zoek gegaan naar de maatschappelijke relevantie van mijn onderzoek, of dat nu ging over het slavernijverleden of over de leefbaarheid van de stad. Ik ben een kritische denker die graag een nieuw perspectief werpt op zaken die vast lijken te liggen, met als doel vooruitgang, verandering, stukje bij beetje een betere of mooiere wereld maken.

Die drijfveer kan ik heel mooi kwijt in dit vak, dus na mijn studie ben ik bij LVWB Fundraising aan de slag gegaan met opdrachten voor uiteenlopende organisaties in het culturele en maatschappelijke veld. Ik werkte de afgelopen jaren o.a. voor Unicef, University Fund Wageningen, Naturalis en ARTIS.

Het leuke aan dit werk is dat je aan de slag mag voor heel uiteenlopende organisaties met elk hun eigen uitdaging, waarvoor niet altijd een standaardoplossing is. Het begint wat mij betreft altijd bij de inhoud. Wat is het plan en waarom moet het er komen? Als je verhaal goed is, dan is de belangrijkste basis voor een succesvolle fondsenwervingscampagne gelegd.

Ik heb ervaring met donateurscampagnes, vriendenprogramma’s en vermogensfondsen, zowel voor grote vernieuwings- en restauratieprogramma’s en tentoonstellingen als voor tijdelijke of eenmalige projecten.

Neem contact met mij op via:
noor@lvwbfundraising.nl
06-29218666
LinkedIn

Lees meer over ons team