Merel Schrijvers

Portret van Merel SchrijversAl tijdens mijn master Cultural Economics and Entrepreneurship ben ik aan de slag gegaan bij GE#sharp en hielp podiumkunstorganisaties bij de werving van publieke en private fondsen, crowdfunding etc. Vervolgens heb ik mij als fondsenwerver verder ontwikkeld bij diverse podiumkunstorganisaties, Teylers Museum en Centraal Museum in Utrecht. De afgelopen jaren werkte ik als onafhankelijk strategisch adviseur op het gebied van development en fondsenwerving voor veel verschillende organisaties, vooral in de culturele sector. Ook rondde ik de opleiding Leiderschap in Cultuur af.

Als adviseur bij LVWB Fundraising werk ik nu mee aan diverse opdrachten, van strategie tot fondsaanvragen, voor verschillende organisaties zoals Kunstbende Utrecht, Van Abbemuseum, Muziekgebouw Eindhoven en 24classics. Daarnaast ben ik actief als bestuurslid van de MuziekFabriek in Utrecht.

Neem contact met mij op via:
merel@lvwbfundraising.nl
06-58015931
bekijk het LinkedIn profiel van Merel

Lees meer over ons team