Informatieavond begeleiding tot fondsenwerver op 18 januari in Den Haag

Samen met OnlyHuman (www.onlyhuman.com) verkennen we de mogelijkheden om een nieuwe groep professionals te begeleiden naar een rol als fondsenwerver. Voor goede doelen, maar ook culturele instellingen en andere non-profit organisaties die op zoek zijn fondsenwervers. Er is een grote vraag naar fondsenwervers en onvoldoende kandidaten om alle vacatures te vervullen. Tegelijkertijd zien we veel ervaren professionals die hun expertise graag willen inzetten voor een maatschappelijk doel. Professionals uit beroepen die “logisch” aansluiten zoals sales, (relatie)marketing en communicatie. Maar ook mensen uit bijvoorbeeld onderwijs of zorg die aan een carrièreswitch toe zijn en uit het goede hout zijn gesneden. Er zijn mooie voorbeelden van mensen die de overstap naar een non-profit organisatie hebben gemaakt, maar niet iedereen vindt zelf zijn weg in deze “nieuwe” wereld. Daarom bieden wij begeleiding bij je keuze om een dergelijke overstap te maken. We brengen kandidaten en werkgevers met elkaar in contact en begeleiden de eerste maanden in een nieuwe rol met onze ervaring en expertise. Wil je meer weten over dit nieuwe initiatief, kun je contact opnemen met Fusien Verloop.

Voor geïnteresseerde kandidaten organiseren we op donderdag 18 januari 2024 een voorlichtingsbijeenkomst van 17.00-19.00 in Den Haag.

Ben je op zoek naar een medior/senior fondsenwerver met levens- en werkervaring die wij met een onboarding progamma klaarstomen voor jouw vacature? Neem dan contact op met Fusien Verloop (fusien@lvwbfundraising.nl).

Direct solliciteren kan hier OnlyHuman vacature